Македонија

Возете внимателно кај Ботун

Возете внимателно кај Ботун

Поради изведување на градежни работи на пат на патниот правец Кичево-Охрид во близина на Ботун, сообраќајот се одвива наизменично регулиран со семафори за што е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.

Од АМСМ препорачуваат внимателно возење.