ТОП,Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Бомбаш самоубиец разнел половина од своето тело и останал жив

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Бомбаш самоубиец разнел половина од своето тело и останал жив

Бомбаш самоубиец од Исламска држава прерано го активирал експлозивот, разнел половина од своето тело и останал жив.

Оваа ужасна видео снимка доаѓа од Јемен. На снимката може да се види дека тој нема половина од неговото тело, но и натаму зборува.

Неговото разнесено тело го снимиле локални жители со своите мобилни телефони.

Неофицијално, тој бил на моторцикл кога го активирал експлозивот кој не бил правилно поставен.

Видеото содржи ВОЗНЕМИРУВАЧКИ материјал!

telo