четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 0

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Досега невидено видео од масакрот во Ница

Денес на социјалните мрежи се појави видео снимка од страшниот момент кога терористот Мохаме Лахауј Булел со камион почна да ги гази пешаците на шеталиштето во Ница за време на прославата на францускиот национален празник.

nica-nova

Поврзани вести

Денес на социјалните мрежи се појави видео снимка од страшниот момент кога терористот Мохаме Лахауј Булел со камион почна да ги гази пешаците на шеталиштето во Ница за време на прославата на францускиот национален празник.

На снимката прво се гледа како луѓето уживаат во прославата, а неколку мига подоцна камерата се врти а во кадарот влегува белиот камион што почнува да забрзува и да ги коси пешаците.

Жената  зад камерата во тој миг почнува да вика: Мојата ќерка! Мојата ќерка!

Најчитани вести