Балкан

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Фотографии од убиениот косовски џихадист

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Фотографии од убиениот косовски џихадист

Арапските медиуми објавија фотографии од телото на убиениот косовски џихадист Лавдрим Мухаџери.

2

Иако веста не е официјално потврдена, безживотното тело на убиениот одговара на профилот на косовскиот џихадист кој што последните месеци војувал во Сирија, а пред неколку дена на неговиот профил објави вознемирувачко видео како на еден млад човек му ја отсекува главата.

3