Балкан

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Моментот кога бомбашот-самоубиец се разнесе на аеродромот „Ататурк“

ВОЗНЕМИРУВАЧКО: Моментот кога бомбашот-самоубиец се разнесе на аеродромот „Ататурк“

На социјалните мрежи се појавија видео снимки од моментот кога еден од тројцата бомбаши самоубијци се разнесе на аеродромот „Ататурк“ во Истанбул.

Во нападите загинаа 36 лица, а 147 се повредени.