Балкан

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Албанец запали пациенти во болница

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Албанец запали пациенти во болница

Ценај Лефтер (57) од Абанија влетал во одделението за дијализа на една болница во Тирана каде што предизвикал пожар во обид да убие еден маж, но во пожарот загинале две жени – пациентки и самиот Ценај.

Мажот кој бил мета на Ценај е Д. Сарачи (38) и уште се бори за живот, јавуваат медиумите.