Македонија

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Автомобил удри куче на автопатот Тетово-Скопје

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Автомобил удри куче на автопатот Тетово-Скопје

На групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ е објавено видео направено на автопатот Тетово-Скопје.

Во оваа видео снимка може да се види како автомобил со голема брзина удира куче.

За среќа, кучето го преживеало ударот, а автомобилот претрпел само материјална штета.