Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Цунами во базен за време на земјотресот во Непал

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Цунами во базен за време на земјотресот во Непал

Видео снимка со доста необично цунами во обичен базен била снимена во Катманду, за време на земјотресот кој го погоди Непал на 25-ти април.

Снимката била направена од холандска двојка која за време на земјотресот престојувала на одмор во Непал.

За среќа никој не бил во базенот во тој миг, но на видеото може да се паниката и стравот кај посетителите на базенот.

ФОТО: RT