Македонија,Свет

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Изрешетани терористи од француските специјалци

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Изрешетани терористи од француските специјалци
Изрешетани терористи од француските специјалци

На интернет се појави видео-снимка на која се гледа како француските специјалци ги изрешетале терористите во Париз, кои бегаа со автомобил полн со оружје.