Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Русин прегази две жени на прешачки

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Русин прегази две жени на прешачки

Луди видео снимки секојдневно пристугнуваат од Русија, каде очигледно сообраќајната култура е на жалосно ниско ниво.

На вознемирувачкото видео кое е објавено на Јутјуб се прикажани две жени што поминуваат на пешачки премин, по што во нив удира автомобил „Јагуар“.
Погледнете…