Магазин

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Се роди бебе со две лица

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Се роди бебе со две лица

Шокантно! Бебе со две лица се роди во Австралија!

Ова е екстремно ретка форма на сијамски близнаци кои делат едно тело и една глава со две лица.

Имињата на бебињата се Хоуп, како надеж и Фејт, како верба, а мајката иако знаела за деформитетот уште на почетокот од бременоста, во ниту еден момент не се двоумела дали да ги роди.

Рене и нејзиниот сопруг Сајмон, имаат уште 7 здрави деца.

Иако за овој случај се пишува во множина и се користи зборот „близнаци“, сепак се работи за едно бебе кое има две лица.

Овој случај е екстремно редок, а во светот досега се родиле само 35 вакви бебиња, но за жал, ниту едно од нив не преживеало.