Магазин

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Змија се јаде самата себеси

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Змија се јаде самата себеси
ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Змија се јаде самата себеси

На оваа бизарна видео снимка се гледа како змијата се јаде самата себеси.

Оваа змија бидејќи била премногу гладна започнала да го јаде својот опаш. Го зграбила и почнала полека да го голта, не сфаќајќи дека го јаде сопственото тело.

Експертите велат дека змијата очигледно била болна и не знаела што прави.

Видео снимката настанала пред две години во една продавница за куќни миленичиња. Овој вид на змии се храни со жаби, а за луѓето најчесто е безопасна.