Магазин

(Вознемирувачко Фото+Видео) Жена со 13 килограми импланти моли за помош!

(Вознемирувачко Фото+Видео) Жена со 13 килограми импланти моли за помош!

Поранешна танчерка, Ди Стејн (53), својот живот го направила пекол.

Ди има 13 килограми импланти во градите и градите и се целосно деформирани. Левата дојка и е испумпана, а во двете дојки има вода.

dii1

Таа чувствува страшна болка и порди тоа ги замолила хирурзите да и помогнат и да а оперираат, иако тоа може да ја убие.
2A161D3800000578-3143226-image-a-10_1435587223544

Докторите Тери Дубров и Пол Насиф тврдат дека шансите да помне операцијата добро се минимални, и дека операцијата е со многу голем ризик.

di3

Сепак, последниот пациент во емисијата „Botched” подготвен е да ризикува.

di5di4