Свет

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Мајка го камшикува силувачот на ќерка си!

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Мајка го камшикува силувачот на ќерка си!

Една мајка од Малезија решила да ја земе правдата во свои раце и кaмшикувала момче кое е осомничено дека ја силувало нејзината тринаесетгодишна ќерка.

Повеќе луѓе и помогнале на огорчената мајка да го врзе силувачот.

По камшикувањето момчето завршило во болница, а мајката во полиција.

Доколку силувачот заедно со уште еден осомничен за истото дело бидат осудени, повторно ќе бидат казнети со камшикување и затворска казна.

Затвор им се заканува и на мајката и на групата луѓе кои и помогнале.