Балкан

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Свлечиште уништи повеќе куќи во БиХ

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Свлечиште уништи повеќе куќи во БиХ

Поројните дождови во Бих предизвикаа свлечиште на земјата во месноста Вогошта во близина на Сараево кое однесе цели куќи.

Во текот на ноќта и изутрината неколку куќи се сраменети со земја, а за среќа повредени нема.