Магазин

Впишете го вашето име и дознајте што значи

Впишете го вашето име и дознајте што значи

Воопшто не е нешто ново дека луѓето во минатото врз основа на името ги разликувале карактерите.

Некои луѓе и ден денешен веруваат дека врз основа на името може да откриете за каква личност се работи, а со тоа се поигра и страницата Крапс. Тие направија апликација која  врз основа на вашето име ги открива и вашите тајни.

Ако ве интересира што открива вашето име за вас, одвоете секунда и кликнете овде за да дознаете што се крие зад вашето име.