Македонија,Крими хроника

Вработен во „Македонска пошта“ си присвоил повеќе од 10.000 денари

Вработен во „Македонска пошта“ си присвоил повеќе од 10.000 денари

Кривична пријава за триесет и четиригодишниот А.Т. од Кочани, вработен во „Македонска пошта“.

Тој парични средства по основ на туѓа нега за лице  од Кочани во висина од 10.847 денари ги присвоил за себе потпишувајќи се на налогот во нејзино име.