понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 77

Вработени од Клиника за детски болести на обука во Германија

detska-klinika1

Последни вести

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност и ЈЗУ Универзитетска клиника за детски болести денеска ќе потпишат договор за грант во износ од 53.483 евра за програмата Еразмус+ кој се однесува на делот обука, усовршување и размена на добри практии.

Со средствата од грантот ќе се овозможи 30 дневна обука за 14 вработени во Детската клиника во Центарот за обука Regens Wagner Absberg во Германија.

Најчитани вести