Македонија

Вработените во Министерството за финансии се едуцираат за здрава храна

Вработените во Министерството за финансии се едуцираат за здрава храна

Кампањата за здрава храна на Владата на дело кај министерот Ставрески, вработените во Министерството за финансии од денеска се едуцираа за здрава храна.

Денеска во присуство на министерот и вработените нутриционистката Тања Турунџиева држеше предавање за здрава исхрана.

Ова предавање, како што информираат од Министерството, е прво од низата предавања кое министерството ги организира за своите вработени секоја недела со цел јакнење на корпоративната култура.