четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 46

Времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 минути во периодот од 13 до 15 часот.

skopje-1

Последни вести

Сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Охрид попладне ќе биде во привремен прекин поради изведување на градежни активности, односно минирање на патот.

Авто мото сојузот на Македонија информира дека прекинот на сообраќајот ќе биде од 10 до 15 минути во периодот од 13 до 15 часот.

Најчитани вести