Македонија

Времен сообраќаен режим на скопската обиколница

Времен сообраќаен режим на скопската обиколница

Градежните работи ги изведува Трансмет ДОО Скопје.

АМСМ препорачува внимателно возење, прилагодена брзина на движење и почитување на поставената сообраќајна сигнализација.