среда, 29 март 2017  |  Вести денес: 52

Времен сообраќаен режим на Трета македонска бригада

На улицата ќе се воведе привремен сообраќаен режим, во времетраење од 8 до 20 часот, а на коловозот ќе се постави соодветна патна сигнализација.

Времен сообраќаен режим на Трета македонска бригада

Времен сообраќаен режим на Трета македонска бригада

Последни вести

Градот Скопје ги известува граѓаните дека в недела  на дел од улицата Трета македонска бригада, на потегот од крстосницата со улицата Васко Карангелевски до улицата Никола Карев, ќе се изведуваат прекопи за поставување подземни инсталации.

Поради тоа, на улицата ќе се воведе привремен сообраќаен режим, во времетраење од 8 до 20 часот, а на коловозот ќе се постави соодветна патна сигнализација.

Градот Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да се придржуваат нa привремено поставениот сообраќаен режим и да ја приспособат брзината на движење на условите на патот.

Најчитани вести