Македонија

Времен сообраќај на патот Катланово – Велес

Времен сообраќај на патот Катланово – Велес
Времен сообраќај на патот Катланово – Велес
Од денеска, 21 март, ќе биде воведена времена измена на сообраќајниот режим на делницата Катланово – Велес поради изведување градежни работи, осветлување на тунелите Солиште и Бел Камен.

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот ќе се одвива по една коловозна лента за што е поставена соодветна сигнализација.