Македонија

Времен сообраќај на булеварот Митрополит Теодосиј Гологанов

Времен сообраќај на булеварот Митрополит Теодосиј Гологанов

Во сабота и во недела на дел од булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ , на потегот од крстосницата со булевар „8-ми Септември“ до крстосницата со улица „Московска“, сообраќајот ќе се одвива согласно времено поставен  режим.

Времениот режим е поставен поради изведба на градежни во период од 07.00 – 17.00 часот, во посочените денови.

Се молат сите учесници во сообраќајот да се придржуваат кон времено поставениот режим на сообраќај.