Македонија

Временска прогноза за цело лето

Временска прогноза за цело лето

Доколку размислувате кога да заминете на летен одмор, тогаш добро би било да ја погледнете временската прогноза за ова лето.

leto-1

Ако сакате да летувате во јуни, најдобра ќе биде средината на месецот околку продолжениот викенд.

leto-2

Почетокот и средината на јули ќе бидат најдобри доколку решите да побегнете од горештините.

leto-3

Прекрасно време за летен одмор ќе имаме почетокот и средината на август.