Македонија

Времето облачно, температурата до 20 степени

Времето облачно, температурата до 20 степени

Не очекува умерено облачен ден. Ново, позначајно наоблачување се очекува во вечерните часови, почнувајќи од западните краишта.

Максималните дневни температури ќе изнесуваат околу 20°С, а нешто потопло, до 23°С, ќе биде во гевгелискиот регион.