четврток, 29 јуни 2017  |  Вести денес: 6

Втор Поштенски маратон во Прилеп

prilep

Поврзани вести

Вториот по ред Поштенски маратон денеска ќе се одржи во Прилеп.

Маратонот, покрај рекреативниот карактер има и хуманитарен, секоја котизација од пријавените тркачи ќе биде донирана на фондот на Црвениот крст за помош на поплавените подрачја во Македонија.

Најчитани вести