четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Втор скутер за една седмица со инстант лозот „Смајли“

skuter

Последни вести

Расте интересот за инстант лозот Смајли со главни премии 35 скутери од познатиот италијански бренд “Piaggio”. Зголемувањето на бројот учесници во оваа игра на среќа ги зголемува и шансите за постигнување на премија.
Денешна добитничка е Невена Маневска од Скопје. И таа како и претходната добитничка на скутер, за прв пат купила инстант лоз и изгребала премија. Невена не играла игри на среќа, а како и многумина не верувала дека нејзе може да и се падне добивка. Но, при прошетка во Капитол мол во Скопје, погледот и застанал на атрактивното среќно место на Државна лотарија на Македонија каде е поставен скутер, па го избрала лозот со симбол на емотиконот СМАЈЛИ кој носи премија скутер.

Откако под полето за гребење се откриле три исти симболи и љубезните девојки на продажното место и потврдиле дека ова е добитен лоз, Невена се уверила во пораката на Државна лотарија на Македонија – Кој игра, тој добива.

Среќната добитничка за првпат купила само еден лоз и за 30 денари, не добила само скутер, туку и поголема верба во себе и својата среќа, што за неа е уште поголема придобивка.
smalji

Најчитани вести