вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 36

Втора фаза од селекцијата на кадидати за полицајци

Втората фаза од селекцијата за прием на кандидати за полициски службеници денеска ќе се одржи во касарната во населбата Ѓорче Петров.

mvr-kje-vraboti-600-novi-policajci

Последни вести

Втората фаза од селекцијата за прием на кандидати за полициски службеници денеска ќе се одржи во касарната во населбата Ѓорче Петров.

Предвидено е да се спроведат проверки на физичката подготвеност на дел од пријавените кандидати.

Најчитани вести