сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

Вторник неработен ден за припадниците на влашката заедница

Министерството воедно, на припадниците на влашката заедница им го честита Националниот ден.

mtsp-360x200

Последни вести

Националниот ден на Власите, 23 мај, вторник, е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Министерството воедно, на припадниците на влашката заедница им го честита Националниот ден.

Најчитани вести