Македонија

Вторник е неработен ден за сите граѓани

Вторник е неработен ден за сите граѓани

Вторник е неработен ден за сите граѓани. Како што соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Македонија 8-ми септември 2015 година (вторник), Денот на независноста е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Вторник е неработен ден за сите граѓани
Вторник е неработен ден за сите граѓани

Истовремено, од Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Македонија им го честита Денот на независноста.

 

На следниот линк проверете кои денови се неработни до крајот на оваа година.