Македонија

Вторник неработен за сите граѓани

Вторник неработен за сите граѓани

Петти јули, вторник, првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од исламска вероисповед им го честита Рамазан Бајрам.