петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 51

Второстепената комисија одлучи во полза на Панчевски

Решението за уривање на дивоградбата на Панчевски донесена од општина Центар се поништува и предметот се враќа на повторна постапка.

vladimir_pancevski-640x314

Последни вести

Второстепената комисија донела одлука во полза на претседателот на Владимир Панчевски.

Решението за уривање на дивоградбата на Панчевски донесена од општина Центар се поништува и предметот се враќа на повторна постапка.

Панчевски уште во вторникот откри дека постои ваква одлука, па се повлече. Општина Центар вели дека по целосна анализа на одлуката ќе се произнесат по неа.

Најчитани вести