Балкан

Вучиќ: Можно е сите партии да се обединат против Српската напредна партија

Вучиќ: Можно е сите партии да се обединат против Српската напредна партија

Не е исклучено по изборите сите партии да се обединат против Српската напредна партија и да формираат Влада. Ова го изјавил лидерот на партијата Александар Вучиќ, цитиран денеска од српскиот весник „Блиц“.

„Знам дека е можно сите на 17 март да се обединат против нас, против Владата. Граѓаните сепак ќе решат за тоа на изборите“, изјавил Вучиќ.