Балкан

Вулин со српските градоначалници денеска во Грачаница

Вулин со српските градоначалници денеска во Грачаница

Министерот без ресор задолжен за Косово и Метохија, Александар Вулин, денеска ќе пристигне во Граничица, со новоизбраните градоначалници од листата на „Српска“, од неодамнешните избори што се одржаа на Косово.

Состанокот и трибината на која ќе присуствуваат и пртставници на „Српска“, ќе биде одржана во домнот на културата, соопштила владината канцеларија за Косово и Метохија.