среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

За Божик, 7-ка на Лото

лото

Последни вести

Магијата на Божиќ уште посилно ја почувства еден од нашите среќни играчи вечерва. Вечерашното 2 коло на Новолото кое се емитуваше на Сител Телевизија, ја донесе првата седумка во 2015, вредна 6 000.000,оо денари.

Нашиот компјутерски систем лоцираше дека уплатата на среќното Новолото ливче е извршена во продажното место Тим Компани, во Бутел, Скопје.

Најчитани вести