Магазин

За десерт: Чашка полнета со сладолед

За десерт: Чашка полнета со сладолед

Оваа чашка со сладолед изгледа како сон за сите оние кои не можат да си го замислат животот без слатки работи.

Погледнете го рецептот за подговка и нема да зажалите ако го пробате уште денес: