Магазин

За долг и здрав живот пробајте го овој стар руски народен лек!

За долг и здрав живот пробајте го овој стар руски народен лек!
За долг и здрав живот пробајте го овој стар руски народен лек!

Ви го претставуваме рецептот за рускиот природен народен лек кој ќе ви ги прочисти крвните садови од сите маснотии и штетни материи, ќе ви ја подобри циркулацијата на крвта и составот на липидите, ќе ви го нормализира крвниот притисок и ќе ви ја подобри циркулацијата на крвта во мозокот.

Потребни ви се овие состојки: 4 главици лук, 4 средни лимони(неизлупени) и 3 л. превриена вода.

Подготовка: Исчистете го лукот. Исечете ги лимоните на парчиња и ставете ги заедно со исчистениот лук во превриената вода.

Покријте го и оставете ја смесата во фрижидер 3 дена. После тоа почнете да го употребувате , но исто така чувајте го во фрижидер додека не се потроши.

Начин на употреба: Максималната дневна доза е 50 мл. / 3 пати на ден пред јадење.

Доколку се употребува за чистење на крвните садови треба да се почне со помали дози, односно ( 1-2 лажичиња). Потоа постепено треба да се зголемува дозата.

Времетраење на третманот е 40 дена.

Препорака: Чистењето на крвните садови според овој руски народен лек се применува еднаш годишно.