Секс

За кои работи мажите фантазираат во сексот

За кои работи мажите фантазираат во сексот

Мажите сакаат да ги откриваат скриените аспекти на својата личност, што може дополнително да ве зближи, но и да внесе малку таинственост во врската.

Секс во тројка

Оваа идеја ќе ја разбесни секоја жена, но работата е во тоа што ретко кога се остварува. Но голем број фантазираат и со уживање размислуваат како би било.

Секс со професионалка

Кога ќе се елиминираат сите ризици, идејата за изнајмување на професионалка со цел задоволување на физичките потреби е желба што секој маж барем еднаш ја помислил.

Недостижна жена

И на мажите и на жените им е привлечено она што не може да го имаат.За мажите може да биде другарка на сопругата, а за жените шеф или колега од работа.

Стриптиз

Женското тело му е привлечно на мажот во секој поглед. Но, нему би му се допаднало ако ве види во различно издание. Ќе биде пресреќен што покрај себе има жена која е подготвена да го заведе и да му игра во скут.

Животински секс

Секој маж понекогаш сонува да почувствува животински нагон врз себе. Нападнете го и овозможете му да почувствува агресија.

Средба со непозната

Секој понекогаш посакува секс за една ноќ, што првпат сте го запознале. Најважната работа е да се заштитите за да имате безбедем секс.

Униформирани жени

Жените често фантазираат за маж во униформа, а тоа исто така ги возбудува и мажите. Зошто не би имале костум и потребни реквизити.

Сцена од порно филм

Познато е дека мажите сакаат да гледаат порно филмови. Предложете му да гледате заедно, па што ви се допаѓа пробајте.