Магазин

За мирен сон – Сок против рчење

За мирен сон – Сок против рчење

Овој пијалак помага да се елиминира вишокот на секрет, што е еден од главните причинители на оваа непријатана појава. Р’чењето може да биде мошне непријатен проблем, а една од главните причини што го предизвикуваат е вишокот на секрет.

Значи, намалувањето на количината на секрет ги ослободува дишните патишта, а вие или вашиот партнер ќе бидете во состојба да го намалите или да го спречите р’чењето.

Наједноставен начин за да го остварите тоа е да го конзумирате пијалакот од органско овошје и зеленчук кога и да можете, затоа што не содржи хемиска контаминација со пестициди, како што имаат другите производи.

Овој сок ќе ви помогне да го намалите вишокот секрет.

Состојки: