петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 38

Оланд: Се плашам дека за многу кратко, националниот симбол на Франција ќе биде жена во бурка

Оланд исто така упатил подиректен вербален „напад“ кон фудбалските ѕвезди кои немаат француско потекло како „лица жедни за имот, но без вредности“.

fransoa-oland

Последни вести

Францускиот претседател, Франсоа Оланд, предупредил дека Франција има проблем со исламот и дека за многу кратко е можно национален симбол на државата да биде жена во бурка.

Оланд исто така упатил подиректен вербален „напад“  кон фудбалските ѕвезди кои немаат француско потекло како „лица жедни за имот, но без вредности“.

Овие информации ги обелодениле новинари кои се занимаваат со истражувачко новинарство, пишува Дејли Мејл.

Најчитани вести