Магазин

За неа точењето гориво е вистинска наука

За неа точењето гориво е вистинска наука

Госпоѓата од оваа видео снимка во рекордно време стана вистински хит, а се што сакаше беше само да наточи гориво. Но, некогаш и точењето гориво може да биде навистина комплицирано.

Таа излезе од автомобилот и сфати дека отворот на резервоарот е сосема на спротивната страна. Па направи круг, излезе од автомобилот, а отворот повторно не беше на вистинското место. И така неколку пати.