среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 60

За новогодишната ноќ итна помош побарале 137 лица.

brzapomosslik

Последни вести

За време на новогодишната ноќ во службата за итна помош се јавиле 137 лица.

Пет од нив биле во алкохолизирана состојба и биле префрлени на токсикологија, од кои 4 лица биле малолетни.

Пет лица настрадале во сообраќајна незгода, 6 лица се јавиле за тепачки на јавни места, од кои две биле малолетни.

Пет лица паднале и се здобиле со скршеници.

Сите препораки коишто беа дадени за новогодишната ноќ дадоа резултати, со тоа што новогодишната ноќ помина релативно мирно и без поголеми инциденти.

Најчитани вести