вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

За СДСМ ништо не е свето- сквернавеле црква во кочанско

Соочени со претстојниот пораз на парламентарните избори, СДСМ посегнува дури и по најсветото нешто за македонскиот народ и сквернави црковни објекти.

сквернавење

Поврзани вести

На овие фотографии кои стигнаа до нашата редакција се гледа сквернавена црква во селото Соколарци во Чешиново- Облешево од опозициски поддржувачи.

sdsm

Како малку да им беа уништувањето и сквернавењето на спомен обележјата низ главниот град изминатите месеци, па поддржувачите на СДСМ сега почнаа да нагрдуваат и верски објекти.

Најчитани вести