недела, 23 април 2017  |  Вести денес: 20

За секунда на вистинската адреса секаде низ светот

mexico_city-12

Последни вести

На Интернет се појави  сајт  на кој, за само неколку секунди можете да ја пронајдете куќата во било која улица на нашата планета.

Едноставно вклучете ја адресата (улица, број на куќата и град) којa ве интересира.

Исто така можете да ве однесе на виртуелна прошетка по улицата, или да разгледате куќа или зграда која вас ве интересира.

 

Најчитани вести