Спорт

За Србија Македонија повторно е БЈРМ

За Србија Македонија повторно е БЈРМ

Реагирајќи по повод прекинот на вчерашнииот фудбалски натпревар на стадионот на Партизан, Фудбалскиот Сојуз на Србија беше „видно загрижен“ за чувствата на граѓаните на Србија, Црна Гора , Грција и БЈР Македонија!, пренесува Канал 5.

-Треба ли да се спуштиме на толку ниско ниво, и да почнеме да ја именуваме Србија со нивниот „омилен“ термин – Белградски Пашалук ?Сликата вреди повеќе од 1000 зборови и 1000 „загрижени чувства“ на Србија, објавува канал 5.