недела, 30 април 2017  |  Вести денес: 35

За што жалат мажите, а за што жените во својот сексуален живот

За жените, топ три одговори биле губење на невиноста со погрешно лице, неверство и пребрзо впуштање во сексуални односи.

burca_gore_seks_6684539_5bba8a4f476d7f1c26d86c0aea47c2cd

Последни вести

Според истражувањето кое е објавено во магазинот „Archives of Sexual Behavior“, жените најмногу жалат поради губење на невиност со погрешна личност, а мажите пак од друга страна би сакале да биле поактивни. Истражувачите од Универзитетот Тексас од Остин барале од испитаниците да наведат листа на работи поради кои најмногу жалат и тоа од својот сексуален живот.
За жените, топ три одговори биле губење на невиноста со погрешно лице, неверство и пребрзо впуштање во сексуални односи. Мажите пак од друга страна, имаат сосема различни одговори. Тие, според студијата, најмногу жалат за она што не го направиле.
Кај мажите, три топ одговори се срамежливост поради тоа што не отишле чекор понатаму, тоа што не експериментирале како млади и што не биле склони на сексуални авантури кога биле

Најчитани вести