петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 65

За Велигден бесплатен паркинг во Охрид

parking

Последни вести

ЈП „Билјанини извори“ ги известува граѓаните на Охрид и сите оние кои за Велигденските празници престојуваат во градот, дека на 12 април Велигден паркирањето ќе биде бесплатно за сите.

Ова се однесува на паркинг просторот со кој стопанисува јавното претпријатие чија наплатна служба утре нема да работи.

Најчитани вести