сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 3

За Водици „Пивтијада“ во скопска Автокоманда

По осми пат годинава во скопската населба Автокоманда ќе се одржи традиционалната манифестација „Пивтијада“.

pivtijada

Поврзани вести

По осми пат годинава во скопската населба Автокоманда ќе се одржи традиционалната манифестација „Пивтијада“.

Манифестацијата ќе биде отворена на 19.01.2016 вторник со почеток во 13:00 часот на плоштадот во Автокоманда. Традиционалната „Пивтијада“, секоја година се одржува во скопска Гази Баба по повод верскиот празник Водици.

Манифестацијата ќе ја отвори градоначалникот Тони Трајковски.

Најчитани вести