недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

ВИДЕО: Сама го извади млечниот заб со конец, лак и стрела

ВИДЕО: Сама го извади млечниот заб со конец, лак и стрела

ВИДЕО: Сама го извади млечниот заб со конец, лак и стрела

Поврзани вести

Ова храбро девојче сама го извади својот млечен заб со помош на лак и стрела.

Не така одамна млечните заби се вадеа со конче.

Секако, не го пробувајте ова дома, бидејќи најбезбеден начин за вадење на забите е на стоматолог – тоа сепак е нивна работа.

Погледнете…

Најчитани вести